Værksted / Lastbilværksted
 
 
 
 

Lastbilværksted: Reparation & Service af Lastbiler i Randers, Aarhus og omegn.

Repration og service af lastbiler, trailere og blokvogne

Vi er din lokale specialist indenfor reparation, vedligeholdelse og opbygning af lastbiler, trailere og blokvogne. Vi er et hold af seriøse, kompetente og veluddannede mekanikere med stor erfaring og passion for godt håndværk. Vi går ikke på kompromis med kvalitet og er derfor altid meget omhyggelige med vores arbejde.
 

Højt specialiseret personale 

Blandt vores personale findes specialister indenfor områder som f.eks. fartskrivere, fartbegrænsere, aircondition, oliefyr, installation af elektronisk udstyr, opbygning, hydraulik systemer og fremstilling af hydraulik-slanger. Vores værksted byder på en topmoderne bremseprøvestand med udskrift samt en stor udenomsplads til afbenyttelse. Alt sammen er med til, at vi kan yde vores kunder en effektiv og professionel service.
 

Reparation af Lastbil nær Aarhus

På vores lastbilsværksted i Randerns har vi flere specialister og mekanikere i lastbiler. Når det kommer til reparation af lastbiler har vi fokus på kvalitet og effektivitet. Vi kan tage os af alle former for reparationer - store som små. Vores lastbilværksted er udstyret med det bedste udstyr, så vi har både mandskabet og udstyret til at udføre reparationer med høj kvalitet, uanset om du kører Scania, Mercedes eller Volvo! Vi servicerer alle lastbiler i området omkring Aarhus og Randers
 

Reparation og service af lastbiler, trailere og blokvogne

Dit lokale lastbilværksted i Randers nær Aarhus. Blandt vores personale findes specialister indenfor områder som f.eks. fartskrivere, fartbegrænsere, aircondition, oliefyr, installation af elektronisk udstyr, opbygning, hydraulik systemer og fremstilling af hydraulik-slanger. Vores værksted byder på en topmoderne bremseprøvestand med udskrift samt en stor udenomsplads til afbenyttelse. Alt sammen er med til, at vi kan yde vores kunder en effektiv og professionel service. 
 

Er du interesseret i et godt tilbud, så kontakt os og hør nærmere.
 
Læs også om vores vaskehal til lastbiler.
FISKBÆK Lastvognsservice | CVR: 32345093 | Bogensevej 24, 8940 Randers SV - Danmark | Tlf.: 86 41 20 00