Vaskehal lastbil i Randers

Hos Fiskbæk har vi egen vaskehal til lastbil med topmoderne vaskefaciliteter, der sikrer dig en yderst professionel vask af dit køretøj. 

I vores vaskehal finder du vores vaskeansvarlige, som sikre dig et altid flot og skinnende resultat. Han er fleksibel på alle kundeønsker og vasker dit køretøj efter netop dine behov. Så hvad end du ønsker dig en grundig kvalitetsvask eller blot en kvikvask, så står vi altid klar til at hjælpe dig. 


Åbningstider for vaskehallen:

Mandag til fredag       7.15 - 18.00
Lørdag                       9.00 - 13.00 
Søndag                      LukketVi synes, at det er vigtigt, at vores kunder altid kan få vasket deres lastvogne under ordentlige forhold. Vi har derfor åbnet for selvbetjening af vores vaskehal uden for de faste åbningstider, hvor du med et adgangskort frit kan benytte vores moderne og miljøvenlige vaskefaciliteter. 


Åbningstider for selvbetjening:

Mandag til fredag       18.00 - 7.00
Lørdag                        13.00 - 00.00
Søndag                       Hele døgnet

 

Regelmæssig vaskeri er godt for dit køretøj!

Vask af dit køretøj sikrer dig både et professionelt udtryk udadtil samt en større driftsikkerhed ved at undgå snavs i maskineriet. Der anbefales derfor en regelmæssig vask af dit køretøj, og vi giver dermed tilbud på køb af flere antal vaske, faste ugentlige vasketider samt ved køb af flere antal adgangskort til vaskehallen.  

Vores lastbil vaskehal er beliggende i Randers, men vi har også kunder der kommer fra byerne omkring, f.eks. Aarhus.

 

Læs også om service af lastbil

FISKBÆK Lastvognsservice | CVR: 32345093 | Bogensevej 24, 8940 Randers SV - Danmark | Tlf.: 86 41 20 00